Cireco Summit / Cireco Finland Oy

Asiantuntijaohjelman livestriimaus [Case]

Cireco Finland Oy:n Cireco Summit on kiertotalouden asiaohjelma, jonka ensimmäinen osa, asiantuntijapaneeli, järjestettiin Nokialla Tehdas 108:n upeassa miljöössä. Asiakas tilasi meiltä Cirecon Facebook-sivulla julkaistavan livelähetyksen, jonka lisäksi autoimme tapahtuman markkinoinnissa niin sosiaalisen median kuin sähköpostiviestinnänkin puolella. Paneelikeskustelu koostui useista kiertotaloutta koskevista aihealueista, mukaan lukien ”Kysymykset ja vastaukset” -osiosta, jossa panelistit vastasivat livelähetyksen aikana chatissa esitettyihin kysymyksiin.

Sillä aikaa kun me huolehdimme studio-ympäristön rakentamisesta, kuvausteknisistä seikoista sekä paneelikeskustelun työrauhan varmistamisesta, asiakas sai keskittyä paneelivierailijoiden vastaanottamiseen ja asiasisältöön kameran edessä. Vaikka paneelikeskustelun isäntä on kokenut esiintyjä ja supliikki puhuja, annoimme vielä vinkkejä esiintymiseen livenauhoituksessa. Tekninen tiimi sai vielä näyttää mcgyverismin kyntensä, kun vaadittiin nopeita ratkaisuja verkkoyhteyden pettäessä juuri ennen lähetyksen alkua.

Livelähetyksen aikana tiimimme moderaattori valvoi lähetystä toisaalla ja raportoi tekniselle tiimille mahdollisista häiriöistä äänessä tai kuvassa. Moderaattori toimi myös asiakkaan apuna viestinnässä chatiin ja sosiaaliseen mediaan. Lähetys sai Facebookissa erinomaisen vastaanoton ja katsojamäärä pysyi tasaisena alusta loppuun. Oli myös positiivista huomata, että katsojat innostuivat keskustelemaan kiertotaloudesta chatin puolella.

Vaikka fokus on keskustelussa, toteutus ei ole pelkkiä puhuvia päitä. Terävä kuva ja ääni, luontevasti vaihtuvat kuvakulmat sekä selkeä informaatio puhujista pitävät katsojan mielenkiintoa yllä. Myös paneelikeskustelijat innostuivat laadukkaasta lopputuloksesta niin, että he halusivat leikattuja pätkiä keskustelusta omaan käyttöönsä. Leikkauspöydältämme saatiinkin tuotettua itse livelähetyksen lisäksi materiaalia monenlaiseen levitystarkoitukseen. Asiakkaan on helppo hyödyntää livelähetystä sisältömarkkinoinnissa muun muassa blogikirjoituksena, podcastina, somejulkaisuna tai videomarkkinoinnissa.

Onko yritykselläsi myös suunnitteilla asiantuntijaohjelman livestriimaus tai jokin ihan muu? Meiltä löytyy kustannustehokkaat ratkaisut livekampanjasi toteutukseen!

livepaneeli_livestriimaus

Livepaneeli

Paneelikeskustelu, jossa tuodaan esille yrityksen palvelut, arvot ja kampanjat. Keskustelutilaisuudessa tuot yrityksesi lähemmäs katsojaa, opetat heitä ja kuulet heidän mielipiteitään. Halutessaan lähetyksen saa lipunmyynnin tai salasanasuojauksen taakse piiloon.

Livepaneeli

Ota yhteyttä

Myynti
Sami Stenman
040 536 4505
sami (at) ajaton.fi

Kalusto & vuokraus
Mika Mäki
040 763 4897
mika (at) ajaton.fi

Tai käytä viereistä yhteydenottolomaketta.