68 / 100

Livehetki

Asian
ytimessä

Tutustu palveluun

Pieni paketti – suurenmoinen lopputulos

Livehetki on täydellinen paketti esitellä pienen yrityksen tuotteita tai palveluita, kertoa yritysuutisia tai pitää koulutustilaisuuksia. Lähetys taipuu myös rock-keikan tai stand up -shown estradiksi: Lipunmyyntikin onnistuu, sillä livelähetyksen saa halutessaan salasanan tai pääsymaksun taakse piiloon.

Livehetki on interaktiivinen lähetys, johon katsojat osallistuvat kommentoimalla. Keskustelun laatua valvoo moderaattori, joka välittää kommentteja edelleen lähetykseen.

Koska yksinkertaisimmillaan livelähetys tehdään yhdellä kameralla, ohjaajalla ja moderaattorilla, pystytään lähetys toteuttamaan kustannustehokkaasti.

livehetki
livepaiva_livestriimaus

Livepäivä

Kaupallinen spektaakkeli, jossa yrityksesi tuotteet, tilat ja tarjoukset pääsevät todelliseen valokeilaan. Osallista katsojasi haasteilla, kilpailuilla, gallupeilla ja nopeilla erikoistarjouksilla. Tätä kampanjaa ei unohdeta!

Livepäivä
livepaneeli_livestriimaus

Livepaneeli

Paneelikeskustelu, jossa tuodaan esiin yrityksen palvelut, arvot ja kampanjat. Keskustelutilaisuudessa tuot yrityksesi lähemmäs katsojaa ja osallistat heidät mukaan keskusteluun.

Livepaneeli
livehetki_livestriimaus

Livehetki

Asian ytimessä. Livehetki on paketti pienille tilaisuuksille, kuten webinaareille, koulutuksille ja yritysuutisille. Tarvittaessa livestriimaus saadaan näppärästi salasanan tai pääsymaksun taakse piiloon.

Livehetki

Ota yhteyttä

Myynti
Sami Stenman
040 536 4505
sami (at) ajaton.fi

Kalusto & vuokraus
Mika Mäki
040 763 4897
mika (at) ajaton.fi

Tai käytä viereistä yhteydenottolomaketta.