80 / 100

Livepäivä

Inter­aktiivinen
virtuaali­tapahtuma

Tutustu palveluun

Yritys valokeilassa – kaikki on kutsuttu!

Livepäivä on interaktiivinen livelähetys ja online-tapahtuma, joka nivoo yrityksesi suurenkin kampanjan yhteen pakettiin.

Yleisösi on todella läsnä. Voit osallistaa heidät tapahtumaan suoraan kotisohvilta erilaisten kilpailuiden, haasteiden tai myynnin keinoin. Erinomainen kuva- ja äänenlaatu sekä ammattimainen kuvaustekniikka välittävät tapahtuman aidon tunnelman ja varmistavat miellyttävän osallistumisen yrityksesi virtuaalitapahtumaan. Lähetys suunnitellaan yksilöllisesti yrityksesi brändin näköiseksi ja toteutetaan valitsemallasi alustalla. Tämä palvelupaketti mahdollistaa interaktiivisen lähetyksen, joka tuo yrityksesi lähemmäs asiakasta ja ottaa heidät osaksi brändisi tarinaa.

Tuotantotiimimme osallistuu tarvittaessa tapahtuman suunnitteluun ja käsikirjoittamiseen – lopputuloksena on tarinallinen, mielenkiintoinen ja taatusti viihdyttävä live. Kampanjan näkyvyyden varmistamiseksi voit hyödyntää markkinointi- ja viestintätoimistomme digimarkkinoinnin palveluita. Viimeisenä silauksena leikkauspöydältämme tuotamme vielä viimeistellyn tallenteen sekä pätkiä striimin parhaista hetkistä.

livepäivä
livepaiva_livestriimaus

Livepäivä

Kaupallinen spektaakkeli, jossa yrityksesi tuotteet, tilat ja tarjoukset pääsevät todelliseen valokeilaan. Osallista katsojasi haasteilla, kilpailuilla, gallupeilla ja nopeilla erikoistarjouksilla. Tätä kampanjaa ei unohdeta!

Livepäivä
livepaneeli_livestriimaus

Livepaneeli

Paneelikeskustelu, jossa tuodaan esiin yrityksen palvelut, arvot ja kampanjat. Keskustelutilaisuudessa tuot yrityksesi lähemmäs katsojaa ja osallistat heidät mukaan keskusteluun.

Livepaneeli
livehetki_livestriimaus

Livehetki

Asian ytimessä. Livehetki on paketti pienille tilaisuuksille, kuten webinaareille, koulutuksille ja yritysuutisille. Tarvittaessa livestriimaus saadaan näppärästi salasanan tai pääsymaksun taakse piiloon.

Livehetki

Ota yhteyttä

Myynti
Sami Stenman
040 536 4505
sami (at) ajaton.fi

Kalusto & vuokraus
Mika Mäki
040 763 4897
mika (at) ajaton.fi

Tai käytä viereistä yhteydenottolomaketta.