Livepaneeli

Painavaa asiaa
paneeli­keskustelussa

Lue lisää

Ei vain puhuvia päitä – livessäkin voit kohdata yleisösi

Livepaneeli on interaktiivinen keskustelumuotoinen virtuaalitapahtuma, jossa yritys järjestää arvojaan ja palveluitaan vastaavan keskustelutilaisuuden. Lähetyksen katsoja voi osallistua keskusteluun chatin kautta kommentoimalla ja esittämällä kysymyksiä tai jopa soittamalla lähetykseen. Livepaneeli on erinomainen keino mainostaa yrityksen tuotteita, kertoa arvoista ja olla vuorovaikutuksessa oman kohderyhmän kanssa. Tämä kirvoittaa taatusti myös hedelmällisiä verkostoitumismahdollisuuksia.

Huippuluokan äänen- ja kuvanlaatu varmistetaan ammattimaisella kalustolla ja vuosien kokemuksella videotuotannosta. Lähetys ei koostu pelkistä puhuvista päistä, vaan katsojien mielenkiintoa pidetään yllä mielenkiintoisen asiasisällön lisäksi myös tarkkaan harkituilla kuvakulmilla, informatiivisellä viestinnällä sekä brändisi näköisellä lavaistuksella.

Tekniikan lisäksi tiimimme huolehtii myös aikataulusuunnitelmasta, jonka avulla keskustelutilaisuus ei pääse karkaamaan ajallisesti käsistä. Tällöin voit keskittyä olennaiseen, eli esiintymiseen kameran edessä. Moderaattori valvoo lähetykseen tulevia kommentteja ja lähettää niitä eteenpäin lähetyksen keskusteluun. Olemme tarvittaessa mukana myös konseptoinnissa ja käsikirjoituksen laatimisessa.

livepaneeli
livepaiva_livestriimaus

Livepäivä

Kaupallinen spektaakkeli, jossa yrityksesi tuotteet, tilat ja tarjoukset pääsevät todelliseen valokeilaan. Osallista katsojasi haasteilla, kilpailuilla, gallupeilla ja nopeilla erikoistarjouksilla. Tätä kampanjaa ei unohdeta!

Livepäivä
livepaneeli_livestriimaus

Livepaneeli

Paneelikeskustelu, jossa tuodaan esiin yrityksen palvelut, arvot ja kampanjat. Keskustelutilaisuudessa tuot yrityksesi lähemmäs katsojaa ja osallistat heidät mukaan keskusteluun.

Livepaneeli
livehetki_livestriimaus

Livehetki

Asian ytimessä. Livehetki on paketti pienille tilaisuuksille, kuten webinaareille, koulutuksille ja yritysuutisille. Tarvittaessa livestriimaus saadaan näppärästi salasanan tai pääsymaksun taakse piiloon.

Livehetki

Ota yhteyttä

Myynti
Sami Stenman
040 536 4505
sami (at) ajaton.fi

Kalusto & vuokraus
Mika Mäki
040 763 4897
mika (at) ajaton.fi

Tai käytä viereistä yhteydenottolomaketta.