78 / 100

Tappara / Tamhockey Oy

Yritysuutiset livelähetyksessä [Case]

Perinteisesti Tappara järjestää jouluisen vuosikatsauksen yhteistyökumppaneilleen aamiaistilaisuutena.. eikä livetuotannon ansiosta siitä tarvittu tinkiä pandemian aiheuttamana poikkeusaikanakaan.

Kuten aina, livelähetyksemme ei koostu pelkästään puhuvista päistä. Mielenkiintoa pidetään yllä huolellisesti käsikirjoitetulla ja rytmitetyllä ohjelmalla sekä ennalta nauhoitetulla materiaalilla. Tapparan livelähetys alkoi tuotemainoksella, joka on myös meidän käsialaamme mainosääntä myöten. Tämän jälkeen siirrytään yleiseen ilmakuvaan tapahtuman näyttämöstä, ravintola Periscopesta. Mukana on myös tekemiämme Tapparan brändi- ja CHL-videoita.

Aamiaisen tarjoaa mestarikokki Arto Rastas, jonka työskentelyä keittiössä voi seurata kotisohvilta käsin. Rastas antaa katsojalle yksityiskohtaiset ohjeet Reuben Sandwichin valmistamiseen kotona sekä muita vinkkejä esimerkiksi raaka-aineiden käsittelyyn.

Itse vuosikatsauksessa juontaja haastattelee Tapparan avainhenkilöitä kapteenista päävalmentajaan ja toimitusjohtajaan. Aiheissa käsiteltiin Tapparan kulunutta vuotta, poikkeusvuoden vaikutuksia sekä tulevaisuuden näkymiä. Katsojilla on mahdollisuus osallistua chatin kautta, johon voi jättää kysymyksiä ja kommentteja haastateltaville.

Lopputuloksena on erittäin onnistunut aamiaistilaisuus. Livelähetyksellä on jopa oma etulyöntiasemansa yleisötilaisuuteen nähden, mikä tekee siitä potentiaalisen vaihtoehdon tulevillekin vuosille. Muun muassa laadukas tekniikka, välivideot ja mahdollisuus vaihtaa lokaatiota viihdyttävät katsojaa ja antaa mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen omasta sijainnista riippumatta.

Onko yritykselläsi myös suunnitteilla yritysuutiset livelähetyksessä tai jokin ihan muu? Meiltä löytyy kustannustehokkaat ratkaisut livekampanjasi toteutukseen!

livehetki_livestriimaus

Livehetki

Asian ytimessä. Livehetki on paketti pienille tilaisuuksille, kuten webinaareille, koulutuksille ja yritysuutisille. Tarvittaessa livestriimaus saadaan näppärästi salasanan tai pääsymaksun taakse piiloon.

Livehetki

Ota yhteyttä

Myynti
Sami Stenman
040 536 4505
sami (at) ajaton.fi

Kalusto & vuokraus
Mika Mäki
040 763 4897
mika (at) ajaton.fi

Tai käytä viereistä yhteydenottolomaketta.